Lízanka s krémovou príchuťou so xylitolom - 10g (PL)
Kód: 4913/1 KSúvisiaci tovar
Podrobný popis
Každý z nás si občas dopraje niečo sladké. Či je to čokoláda, sladený nápoj alebo zákusok, čas od času nám to padne vhod. Vedzte však, že spolu s príjemnou chuťou do tela dostávame nebezpečný rafinovaný cukor. Ten má preukázateľné negatívne dopady na obranyschopnosť nášho organizmu, navyše prispieva v poškodzovaniu nášho chrupu. Vhodnou alternatívou sú tak sladkosti bez cukru. Napríklad aj spomínané lízanky bez cukru.
Atypický podlhovastý tvar lízanky zaujme malých i veľkých. Niekomu môže pripomínať banán, inému čerstvo upečené wafle. Podstatné je však samotné zloženie. Samotné lízanky sú bez cukru. Sladené sú xylitolom známym tiež pod označením brezový cukor. Ten disponuje glykemickým indexom 7, vďaka čomu nespôsobuje kolísanie hladiny cukru v krvi. Toto sladidlo je vhodné nielen pre diabetikov, ale aj pre všetkých vyznávačov zdravého životného štýlu. Má preukázateľný vplyv na tvorbu probiotických baktérií v tenkom čreve, znižuje tvorbu zubného povlaku a podieľa sa na remineralizácii miest, na ktorých prišlo k odvápneniu skloviny.
Nemenej dôležitým je čisté zloženie samotných lízaniek. Sú bez konzervantov a bez umelých farbív. Okrem toho sú aj bezlepkové, vďaka čomu si ich môžu s čistým svedomím vychutnať aj ľudia trpiaci rôznymi alergiami či intoleranciami. Nemenej lákavé sú aj samotné príchute cielené na všetky vekové kategórie. Vyberať si môžete spomedzi príchutí vanilka, kakao, káva, smotana, mandle či aníz.
Dodatočné parametre
Kategória: | Zdravé lízanky |
---|---|
Podľa zloženia: | Bez lepku, Bez cukru, Bez laktózy |
Zloženie: | sladidlo (xylitol), doplňujúca látka (izomalt), kakao, karamel, prírodné arómy: vanilka, kakao, káva, smotana, mandle, aníz. |
Skladovanie: | Skladujte na suchom a chladnom mieste. |
Upozornenie: | Nadmerná konzumácia môže vyvolať laxatívne účinky. Odporúčaná denná dávka je do 30g. |
#sizes_table#: | /lizanka-s-kremovou-prichutou-so-xylitolom/ |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.